Actualizat la: 13.09.2021

„Promovarea cercetării și inovării în afaceri” – Invitație

Published on: Mie, 02/06/2019 - 16:51

 

La 14 februarie 2019 în incinta Parcului Industrial Edineț, str. Moroșanu 16, începînd cu ora 13:00, va avea loc evenimentul de relaționare a Platformei de Cooperare și Suport în Afaceri. Platforma este creată în cadrul proiectului "Edineț - Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană.

 

Evenimentul este organizat de către  Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu AO „Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată”, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare, Agenția de Stat pentru Protecția Proprietății Intelectuale și rețeaua Punctelor Naționale de Contact a Programului „Orizont 2020”.

 

 

Scopul evenimentului este promovarea în rîndul tinerilor antreprenori, a noilor oportunități de dezvoltare sau inițiere a afacerilor bazate pe inovații, motivarea acestora, oferire suport și informație necesară pentru ași lansa sau dezvolta o afacere inovativă, împărtășirea experienței și a bunelor practici.

 

La eveniment sunt așteptați toate persoanele interesate, în special tinerii din mun. Edineț și localitățile limitrofe, pentru a fi inițiați în următoarele subiecte:

 

1. Oportunități de finanțare a inovațiilor

2. Bunele practici de implementare a inovațiilor în afaceri

3. Idei de afaceri bazate pe inovații (brevete existente)

 

Scopul Platformei de Cooperare și Suport în Afaceri este consolidarea relațiilor dintre actorii de nivel national, regional și local (reprezentanți a ONG-urilor, sectorului privat, instituțiilor publice naționale (agenții), mediului academic, sectorului de sprijin a afacerilor și donatorilor), ce va servi, drept catalizator al dezvoltării economice integrate, în mun. Edineț, precum și în localitățile din Regiunea Nord a Republicii Moldova.

 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr. tel.: 022 27 04 45.