Actualizat la: 13.07.2022

Anunț pentru organizațiile cu autonomie financiară din domeniul cercetării și inovare cu privire la actul de primire-predare a lucrărilor de cercetare științifică

Published on: Lun, 06/20/2022 - 16:41

În vederea valorificării surselor de finanțare din bugetul de stat pentru executarea proiectelor de cercetare pentru semestrul II, 2022 a Programului de Stat (2020-2023);

 

Solicităm prezentarea actului de primire-predare a lucrărilor de cercetare științifică în execuție în temeiul contractului de finanțare de către organizațiile din domeniile cercetării și inovării cu autonomie financiară și sunt finanțate direct de către Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare.

 

  

NOTĂ: Actele vor fi perfectate începând cu 1 iulie - 10 iulie și vor include cheltuielile preventive pentru remunerarea muncii salariaților (borderoul centralizator de salarizare pentru lunile: iulie - decembrie).

Pentru alte cheltuieli se va perfecta un act aparte ce va include alte cheltuieli decât remunerarea muncii, cu anexarea documentelor justificative (contractele de achiziții, ordine de deplasare etc. și registrul cu descifrarea tuturor documentelor anexate).

  

Modelul actului poate fi găsit AICI

Modelul borderoului poate fi găsit AICI