Actualizat la: 11.09.2020

Eveniment de brokeraj „Orașele Viitorului 2019”

Published on: Joi, 10/17/2019 - 15:32

 

Consiliul Tehnologic de Cercetare din Turcia (TUBITAK) cu susținerea oferită de proiectul „Asistență Tehnică pentru Turcia în Orizont 2020, Faza a II-a” finanțat de UE, invită la Evenimentul Internațional de Brokeraj „Orașele Viitorului 2019” (CoF2019).

 

Evenimentul va avea loc la Bruxelles, Belgia, în data de 8 noiembrie 2019, unde va fi organizat un Atelier de lucru în scopul accesării apelurilor din domeniul Transport și Baterii ale Generațiilor Următoare din cadrul Programului Orizont 2020.

 

Lista apelurilor incluse în agendă se prezintă destul de vastă:

- Bateriile Noilor Generații;

- Transport Terestru Automatizat;

- Mobilitate pentru Creștere;

- Vehicule Verzi;

- Orașe Inteligente, Durabile și Reziliente;

- Eficiența Energetică în Clădiri;

- Sisteme Energetice Inteligente și Consumatori;

- Economia Circulară;

- Materie Primă;

- Industrie cu Procese Durabile (SPIRE);

- Uzinele Viitorului și Abordarea Analitică în Producere (Al for manufacturing);

- Robotică.

 

CoF 2019 va întruni circa 300 de participanți din Turcia și țările UE (informație detaliată găsiți accesând linkul evenimentului), reprezentanți ai sferelor de cercetare și a comunităților industriale, care vor avea oportunitatea nu doar de a stabili contacte cu cercetătorii din Turcia și alte țări ale Europei pentru a discuta ideile de proiect în Orizont 2020, dar și a primi informații ce țin de viitoarele apeluri în acest Program. Este o platformă excelentă pentru a extinde aria de contacte a cercetătorilor și de a crea noi parteneriate în scopul aplicării propunerilor de proiecte pentru viitoarele Programe.

 

Pentru doritorii de a prezenta ideile de proiect în sesiunile evenimentului vor fi disponibile rambursări în scopul acoperirii taxelor pentru transport și cazare.

  

Termenul limită de înregistrare este 24 octombrie 2019.

 

Pentru înregistrare la eveniment accesați linkul: cof2019.b2match.io.