Actualizat la: 11.09.2020

Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT”

Published on: Mar, 08/06/2019 - 16:17

Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare (ANCD), partener de organizare a  Expoziției Internaționale Specializate INFOINVENT 2019, informează persoanele interesate despre oportunitatea de participare în cadrul acesteia.

 

Evenimentul se va desfășura în perioada 20-23 noiembrie curent, în incinta Centrului Internațional de Expoziții (CIE) „MOLDEXPO”.

 

Expoziția „INFOINVENT” se află la cea de-a XVI-a ediție și este organizată de AGEPI în parteneriat cu CIE „MOLDEXPO” S.A. şi cu suportul Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale și al Oficiului European de Brevete.

 

EIS „INFOINVENT” este un for recunoscut de proprietate intelectuală (PI), care susține și promovează creativitatea, atragerea investițiilor în activitatea de inovare și transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea invențiilor, tehnologiilor și materialelor noi în economia națională, precum și dezvoltarea cooperării tehnico-științifice internaționale. Evenimentul oferă o platformă ideală pentru stimularea dialogului direct între inventatori, cercetători și reprezentanți ai mediului de afaceri.

 

În cadrul expoziției va avea loc ediţia a IV-a a Conferinței Inovaționale Internaționale, precum și alte seminare despre rolul inovațiilor și al proprietății intelectuale în dezvoltarea cu succes a afacerilor.

 

Informații suplimentare găsiți accesând pagina evenimentului: www.infoinvent.md.

 

ANCD va oferi suport organizațional în vederea promovării proiectelor de inovare și transfer tehnologic și proiectelor de tineri cercetători, finanțate de ANCD.

 

Agenda poate fi accesată la următorul link.

 

Pentru informații suplimentare, ne puteți O la numărul de telefon: 022 270445. Persoanele de contact: Alina Bregnova sau Vadim Iațchevici.