Actualizat la: 24.04.2020

Granturi pentru networking în cadrul evenimentelor de brokeraj sau a întâlnirilor preliminare - Aplicați acum!

Published on: Lun, 11/12/2018 - 10:30

  Echipa EaP PLUS anunță ultima rundă a apelului "Granturi pentru networking" în cadrul evenimentelor de brokeraj sau a întâlnirilor preliminare. Granturile pentru networking sprijină financiar participarea cercetătorilor locali din țările Parteneriatului Estic (EaP) la evenimente de brokeraj cu privire la programul Horizon2020 și întâlniri preliminare pentru elaborarea propunerilor de proiecte H2020. Runda a treia de apeluri continuă să acorde o prioritate deosebită aplicațiilor privind cererile SPIRE care încurajează în mod explicit participarea țărilor Parteneriatului estic.

 

  Scopul apelului de granturi este de a extinde rețelele științifice între țările membre ale UE / țările neasociate ale EaP și țările EaP, pentru a spori numărul participanților din țările EaP în propunerile de proiecte prezentate în cadrul proiectului H2020. Pentru acest scop apelul va sprijini financiar cercetătorii Parteneriatului Estic din:

•Entități de cercetare, de exemplu instituții / organizații de cercetare, instituții de învățământ superior etc.,

•IMM-uri și industrie,

•Autoritățile locale,

•Societate civila.

 

Date importante:

Termenul limită  de aplicare este 30 Mai 2019. Candidații pot depune cereri pentru un eveniment programat până la 30 Iunie 2019. Formularul de solicitare trebuie trimis cu minim o lună înainte de eveniment, dacă nu este o vizită cu scurtă notificare. Cererile sunt trimise către Partenerul Local, Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare (ANCD), dnei Anna Bogdanova, la e-mailul: anna.bogdanova@ancd.gov.md.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la apel, accesați link-ul https://www.eap-plus.eu/object/call/240