Actualizat la: 13.09.2021

Posturi vacante

INFORMAȚIE!

 

 

Concurs pentru selectarea funcției de specialist superior în Direcția proiecte inovaționale a Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare.

 

Concurs pentru selectarea funcției de specialist superior în Direcția proiecte de cercetare a Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare.

 

Concurs pentru selectarea funcției de specialist superior în Direcția cooperare internațională și dezvoltare durabilă a Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare.

 

Concurs pentru selectarea funcției de specialist principal în Serviciul juridic și resurse umane, Direcția management instituțional a Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare.

 

 

Publicat 17.12.2020

INFORMAȚIE!

Prelungire concurs

 

 

Concurs pentru selectarea funcției de specialist principal în Direcția proiecte inovaționale a Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare.

 

Concurs pentru selectarea funcției de specialist superior în Direcția proiecte de cercetare a Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare.

 

 

Publicat 26.11.2020

INFORMAȚIE!

 

Concurs pentru selectarea funcției de consultant în Direcția cooperare internațională și dezvoltare durabilă a Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare.

 

  

 

INFORMAȚIE!                                                                  Publicat 19.06.2020                                                                                             

Concurs pentru selectarea directorului general al Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare

 

Informații despre concurs: Horărâre nr.2 din 24 iulie 2020 Comisia de selectare a directorului general al Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare

      

Informații suplimentare:

Regulamentul cu privire la ocuparea funcției publice

Formularul de participare la concurs

Declaraţie pe proprie răspundere

 

Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidaților la funcțiile publice vacante/posturi și ale studenților