Actualizat la: 24.04.2020

Sesiuni de informare dedicate industriilor creative și culturale din Republica Moldova

Published on: Lun, 11/19/2018 - 11:49

În cadrul proiectului „Spațiu Comun pentru Industrii Creative și Culturale“, implementat de Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare s-au desfășoarat o serie de sesiuni dedicate industriilor creative și culturale din Republica Moldova!

Primul bloc de sesiuni pe tematica Marketingul și Vânzarea produsului creativ este pe data de 22 noiembrie 2018, condus de Vitalie Popescu, Director şi Business Trainer AEGIS, Master în Psihologia Organizaţională, Universitatea din Munchen.
 

Al doilea bloc de sesiuni va fi condus de Lucia Ușurelu, Director ProEntranse, consultant calificat cu experiența de peste 20 de ani în domeniul de dezvoltare a afacerilor.

La evenimente participă reprezentanți ai diferitor industrii, precum: design, reclamă, artă, cultură, turism, etc.


Proiectul "Spațiul Comun pentru Industrii Creative și Culturale" este implementat de către CCPO "Business Center" (Cernauti, Ucraina), Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare (Chișinău, Moldova), Impact Hub Odessa (Odesa, Ucraina) și este co-finanțat de către Uniunea Europeană prin Programul Parteneriatului Estic de Cooperare Teritorială "Moldova - Ucraina".

 

Doritorii de a participa la sesiuni sunt bineveniți la Incubatorul de inovare IT4BA in cadrul ASEM, Blocul B, et. 8, cab. 819, Str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 59, Chisinau.