Actualizat la: 24.04.2020

"Tehnologiile IT pentru eficientizarea afacerii", în incinta Business HUB-ului din Edineț

Published on: Vin, 05/03/2019 - 09:01

La data de 24 aprilie 2019, ora 12:00 – 16:00, în incinta Business HUB-ului din Edineț, a avut loc evenimentul cu genericul „Tehnologiile IT pentru eficientizarea afacerii”. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului internațional “Edineț - Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Republicii Moldova” implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu AO Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

 

Scopul evenimentului a fost oferirea de suport, informarea și promovarea în rândul antreprenorilor, a noilor oportunități de automatizare și eficientizare a proceselor administrative și tehnologice, prin prisma noilor tehnologii IT.

 

La eveniment au participat reprezentanții Agenției Naționale pentru Cercetare și Dezvoltare, experții din cadrul unui ONG din România, antreprenori ce dispun de soluții IT pentru eficientizarea afacerilor și antreprenori interesați în utilizarea soluțiilor IT existente.

 

Evenimentul organizat face parte din Programul Platformei de Cooperare și Suport în Afaceri din Edineț, scopul căreia este consolidarea relațiilor dintre actorii de la nivel național, regional și local (reprezentanți ai ONG-urilor, instituțiilor publice naționale (agenții), sectorului academic, sectorului de sprijin al afacerilor și sectorului de finanțare), și care servește, drept catalizator al dezvoltării economice integrate, în mun. Edineț, precum și în localitățile din Regiunea de Nord a Republicii Moldova.