Actualizat la: 22.10.2021

Zi de informare: Apeluri deschise în cadrul Programului "Orizont Europa"

Published on: Mar, 07/27/2021 - 16:01

Programul Uniunii Europene pentru Cercetare și Dezvoltare „Orizont Europa” și multitudinea de alte programe și activități interconectate sinergic între ele prezintă pentru entitățile implicate în activitatea de cercetare și inovare o oportunitate inedită de cooperare științifică transnațională. Programul „Orizont Europa”, asemenea Programelor cadru precedente, va continua să servească drept platformă de impulsionare a activităților de cercetare și inovare în cadrul parteneriatelor cu participarea entităților de pe întreg mapamondul. 

 

În acest context, Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare împreună cu rețeaua Punctelor Naționale de Contact organizează o sesiune de informare privind aspectele generale ale Programului-cadru european de cercetare și inovare „Orizont Europa” precum și apelurile deschise la etapa actuală. Evenimentul va avea loc la 30 iulie 2021, în format online.

 

Entitățile din Republica Moldova sunt încurajate să participe la apelurile lansate în cadrul Programului „Orizont Europa” și pot conta pe susținerea tehnică din partea Rețelei Punctelor Naționale de Contact.

Este necesară înregistrarea prealabilă la eveniment la următorul link

 

Link-ul pentru conectare: https://meet.google.com/ery-wshh-ygb   

Draft Agenda

 

Prezentările din cadrul sesiunii de informare le puteți descărca aici:

 

Ghid de participare și aspecte financiare ale Programului “Orizont Europa”

Prezentare_ 30_07_2021_Sturza

Prezentare SSH