Actualizat la: 24.04.2020

FORUMUL INTERNAȚIONAL DE AFACERI - ÎNREGISTARE PARTICIPANȚI

Published on: Mie, 01/15/2020 - 15:32

Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare are deosebita plăcere de a Vă invita la FORUMUL INTERNAȚIONAL DE AFACERI  “Moldova 2020 – conturarea viitoarei cooperări internaționale de afaceri”, care se va desfășura în cadrul Expoziției Naționale ”Fabricat în Moldova 2020”.

 

Evenimentul va fi găzduit de către Camera de Comerț și Industrie a RM în parteneriat cu Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare la data de 30 ianuarie 2020, ora 9.00, Sala de conferință, et.II, CIE Moldexpo.

 

Forumul internațional de afaceri este organizat în cooperare cu proiectul Uniunii Europene, Enterprise Europe Network, cu scopul de a încuraja investițiile și cooperarea comercială dintre antreprenorii din Republica Moldova și comunitatea de afaceri de peste hotare. Reprezentanți notorii ai sectorului privat, instituțiilor de cercetare și dezvoltare și autorităților  publice vor fi alături de dumneavoastră pentru a discuta despre cele mai promițătoare oportunități economice și comerciale și pentru a vă susține în inițierea noilor relații de afaceri.

 

Forumul este organizat în cadrul Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova” care va avea loc în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2020 la Centrul Expozițional Internațional „Moldexpo” din Chișinău. Expoziția este organizată anual de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Pe parcursul anilor, evenimentul a devenit una dintre cele mai mari și mai prestigioase expoziții din țară. La ediția precedentă a expoziției, a XVIII-a la număr, au participat peste 450 de agenți economici pe o suprafață de 4680 de metri pătrați.

 

La forum se preconizează participarea a peste 200 întreprinderi, atât din Republica Moldova, cât şi din străinătate, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, tehnologii informaţionale şi comunicaţii, textile, sectorul construcţiilor, energie regenerabilă, sectorul automotiv, industriile creative, etc. Forumul se va finaliza cu o sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri menite să dezvolte relaţiile comerciale şi parteneriatele internaţionale.

 

Evenimentul de brokeraj reunește companii (producători, cumpărători și furnizori) din diverse țări. Aceasta este o oportunitate unică de a stabili noi contacte de afaceri și a încheia contracte.

 

De ce să participi?

 • În calitate de cumpărător veți găsi furnizori calificați în timpul întâlnirilor B2B
 • În calitate de manager de vânzări veți indentifica clienți noi
 • Ca dezvoltator de produse veți găsi parteneri pentru a discuta despre tehnologii noi și soluții inovatoare

 

Cum poți beneficia de acest eveniment?

 • Publicați și prezentați produsele, proiectele, serviciile dvs. de afaceri pentru a fi vizibile altor participanți la eveniment
 • Inițiați și stabiliți sesiuni B2B promițătoare și pre-programate
 • Generați oportunități noi și stabiliți contacte într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor
 • Fiți cu un pas în fața concurenților, fiind vizibil și prezent la eveniment

 

Top 5 obiective pentru ca participarea ta să devină un succes:

 • Faceți cunoștință cu partenerii și clienții
 • Descoperiți produse și servicii noi
 • Pregătiți achiziții sau proiecte
 • Întâlniți furnizori noi
 • Obțineți informații despre cele mai recente tendințe.

 

Înregistrarea la eveniment va fi deschisă până la data de 26 ianuarie la următorul link: https://international-business-forum-moldova-2020.b2match.io/ 

  

Agenda 

 

Lista participanților o puteți vizualiza aici: https://international-business-forum-moldova-2020.b2match.io/participants

 

Pentru întrebări suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 022 270 – 445.