Actualizat la: 24.04.2020

ȘCOALA DE VARĂ - DISCOVER EU PROGRAMME HORIZON 2020 IN OPEN AIR

Published on: Lun, 08/05/2019 - 16:34

Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare organizează instruiri în cadrul  Școlii de vară “Discover EU Programme Horizon 2020 in Open Air”,  în perioada 20-23 august 2019, în incinta Centrului de Instruire și Agrement, Ivancea.

 

Evenimentul are ca scop de a contribui la instruirea și fortificarea capacităților privind participarea în cadrul Programului ORIZONT 2020. 

 

Instruirea în cadrul Școlii de vară se axează pe următoarele subiecte: 

  - Înregistrarea, administrarea portalului de depunere, selectarea apelurilor și a partenerilor pentru participare în Programul Orizont 2020;

   - Scrierea propunerilor de proiecte si elemente esențiale;

   - Fazele propunerii de proiect după închiderea apelului. Rolul Coordonatorului și a partenerilor la etapa de negociere a Contractului  de grant;

   - Implementarea proiectului;

   - Raportarea executării proiectului;

   - Istorii de succes, schimb de experiență;

   - Instrumente aferente Programului UE Orizont 2020.

 

Pentru înregistrare la eveniment, este necesar să completați formularul anexat și să-l remiteți ulterior la adresa de e-mail irina.rotaru@ancd.gov.md, până la data de 12 august curent, ora 15.00. Formularele vor fi examinate de către Comisia de evaluare, conform criteriilor: echilibru de gender, vârsta, apartenența instituțională, studii și experiență profesională. Participanții selectați vor fi contactați suplimentar.

 

Atenție! Locurile sunt limitate!

 

Pentru întrebări suplimentare, ne puteți contacta la nr. de telefon 0 22 272791.